Odbranimo i Šesti parkić!!!

Još jedan slučaj Petog parkića... ovog puta u Mirijevu...  • Ovaj blog je napravljen u cilju zadržavanja što više zelenih površina u našem Beogradu. Po urbanističkom planu iz 2002 godine izvršena je prenamena zelene /parkovske/ površine u građevinsko zemljište, za većinu zelenih površina na teritoriji opštine Zvezdara. Moramo da se izborimo da bi naša deca imala gde da se igraju. Ako dopustimo ovaj propust, zgrade će nastaviti da se nižu. Ovo je problem svih naselja u Beogradu.

Posted by Vidocq 0 коментара

Poštovani stanari i građani,

pozivamo vas da nam pomognete da se okupimo u što većem broju u subotu, 30.01.2010.godine u 12h u parkiću kod košarkaških terena iznad ulaza u zgrade u ulici Matice srpske 64 i 66, u cilju sprečavanja izgradnje stambenog objekata, koji bi ugrozio zelene površine u našem naselju. Dođite da ne dozvolimo da oduzmu nama i našim klincima omiljeni parkić!

Zapitajte se da li želite da vam pogled kroz prozor zaklanja novi objekat od 800 m² ? Da li želite da nam poruše klupe, teren za boćanje i trim stazu? Da umesto koša, nikne betonski blok?

Ako dozvolimo izgradnju ove zgrade, nove će nastaviti da niču.

Da nam Mirijevo ostane zeleno!Categories:

0 Responses

Постави коментар

Subscribe to My Blog

Subscribe Here